k o r t s l u t n i n g

Photography / Permalink / 0
Efter dagens fotografering har vi nu bara två plåtningar kvar vilket känns superskönt efter all planering som gjorts. Detta är från helgen då Gamlebys Tv produktion hade livesänding i deras studio och jag och Jenny plåtade behind the scenes till detta. Det var verkligen en kul och tacksam sak att plåta med snygga ljus och att allt såg väldigt proffsigt ut. Väldigt väldigt snyggt hade de fått till det, aplåder till dem! Detta är en bild Jenny tog i smyg (uppenbarligen) bakom deras scen. 
 
Jag har massor behind the scenes från alla våra plåtningar men allt ligger självklart på hårddisken i skolan så de får allt vänta. Idag plåta vi ute i regnet, men det blev bra ändå, så som de ska va! 
 
By the way, allt jag plåtade från livesändingen är puts-väck då minneskortet bestämde sig för att dö lagom till att jag skulle tanka in allt i datan, sådär extremt nöjd med bilderna jag fått. Yess, har ingen aning om vad som hände men det måste ha kortslutit sig på något sätt. Väldigt tråkigt då det var det enda CF kort jag hade och då jag plåtade med Canon + 100mm medan Jenny plåtade med Nikon med 24-70. Så vi gick miste om den variation vi ville ha men jag är mest glad att det inte sket sig under en viktigare plåtning. Hädanefter kommer jag dubbelspara allt redan i kameran.. :) 

Keep it going

Photography / Permalink / 0
Några behind the scenes bilder från Ellinor när vi plåtade för ett projekt på Folhögskolan här i Gamleby igår. Nu är det full rulle med kameran en tid framöver! Klart slut!

Peka rätt finger åt rätt håll

Photography / Elitemodel, Therese Nilsson / Permalink / 0
Elite model; Therese Nilsson 
Just nu känns det som att jag är inne i en så sjukt oinspirerande tid. All stress inför praktik, portfolios och alla projekt jag haft spinnande hela våren har nu avbockats, och jag har "inte något att göra". Jo det är klart jag har. Men jag hinner laga mat, se på serier om kvällarna och gå ut och springa nu för tiden. Riktigt skönt men det är ett bevis på att det finns för mycket tid. Jag behöver styra upp en plåtning för jag är sjukt understimulerad. 
 
Har också i denna dvala tänkt på hur sjukt (jävla) onödigt det är med människor som inte gör en glad. Det är bara onödigt. Som inte ger något. Som tar energi. 
Ger man inget får man inget tillbaka. Lite så tänker jag. 
 
 
Till top