STOCKHOLM FASHION WEEK

Photography / Permalink / 1
Just nu sitter jag i sängen, fortfarande i avsaknaden av ett skrivbord, och slevar i mig en matlåda med riktig mat, samtidigt som jag redigerar bilder från Fashion Week. That's right. Igår gick startskottet för Stockholm Fashion Week och de gjorde det med dunder och bravur med The swedish school of textiles som första visning. En av alla designers under denna visning var Evelin Kägo vars kollektion Color Perception nu vandrade på catwalken där den hör hemma. 
 
 
 
 
 

En helg i Estocolmo

Photography / Permalink / 0
Nu har jag haft min första helg i Stockholm och så fyllde jag hela 21 år i fredags. På praktiken käka vi tårta och senare på kvällen kom dessa härliga människor förbi för lite mys och sedan utgång. Jättemysigt verkligen! Annars har jag knappt gjort något alls den här helgen. Gårdagen var som väntat lite seg men jag tog mig en långpromenad ut i ingenstans tillslut när tristessen slog över och frossa i lite choklad på kvällen. Det får man när man fyllt år tycker jag. Och alla andra dagar.
Och idag? Jag har mest suttit och pillat på min hemsida som är så klar den kan bli i nuläget. Peace out! 
And no.. Jag har inte orkat packa upp allt än. Det är sjukt. Men jag verkar klara mig med sakerna stabilt i lådorna.
 
 

Stockholmsbo

Photography / Permalink / 0
I lördags åkte jag med flyttlasset upp till Stockholm tillsammans med mor och far så bor jag här! De senaste dagarna ägnats åt aatt plocka upp en massa grejer, men inte det jobbigaste vilket är kläderna - och så har jag gått långa promenader i området. Idag var jag till och med så hurtig att jag sprang en runda. Praktiken börjar inte förrän i övermorgon så jag har fortfarande lite tid att komma till ro, men jag längtar till att få komma igång. Måste bara säga hur underbart det är att bo mitt i smeten. Ett stort ICA ligger några meter bort, en av många parker likaså, Centralen några minuter bort och prakitkplatsen några minuter åt andra hållet. Kan inte vara mer nöjd. Har till och med fått en fyrbent vän vid namn Della. 
Till top