En helg på Gotland!!

Photography / Permalink / 0
I fredags for jag till Gotland med ett härligt gäng från klassen! Totalt blev vi nio stycken som guppade härifrån och hade en superhelg tillsammans. Gotland är verkligen en speciell ö som kändes väldigt avskild från mycket att det jag tidigare sett av Sverige, och dialekte kännde bare så skuum. Keno. Ni vet. Lätt o vinne.
 
I helhet bjöd helgen på mycket grillad mat och mysfestande vid de två söta stugor vi bodde i på Åminne på östra kusten. Vi åkte till Visby och kollade in sånt man bör se där som ringmuren och fina ruiner. Käkade mat på Visbys torg med livemusik och mumsmat för att sedan åka norrut till Fårö raukområde. Sammanfattningsvis kan man säga att vi var på stensafari, mur, ruiner, raukar, vit sand. Det är inte vad man hittar hemma och det var underbart. 
 
Det blev även det härligaste nattbadet jag vart med om, när man springer ut i vattnet med sand under fötterna o man bara kan fortsätta ut för att det aldrig blir djupt. Och några timmar efter det gick jag upp för att se solen gå upp över horisonten och det kunde inte ha vart en finare soluppgång.
 
Och så har jag dessutom klippt mig kortare än någonsin nu! 
 
 
 
 

Smakprov av Stockholm

Vardag / Permalink / 1
Det händer ganska mycket nu här i livet och det är mycket jag inte har berättat men som kommer fram allt eftersom helt enkelt. Till en början har jag sedan en tid tillbaka säkrat min praktik till hösten och vet nu att jag kommer att bo i Stockholm mellan augusti - februari nästa år. Hela 7 månader i Stockholm känns helt fantastiskt i nuläget då jag är ganska trött på småstads-Västervik/Gamleby.

För någon månad sedan var jag på en hel radda med praktikintervjuer i vår kära huvudstad, funderade lite på vad jag ville och kom slutligen fram till att det skulle bli POPE. People of pure enlightenment. En creative studio med fotograf Jonas Carmhagen, en retuchör och filmkille som tillsammans sitter i en superfin studio. Så nu i veckan har jag varit i Uppsala och under två dagar hängt på POPE i Stockholm, och det känns som att jag kommer att trivas toppenbra där. Endast dessa två första dagar var riktigt händelserika och lärorika! 

Det enda problem som kvarstår är BOSTAD, så VET NI någonting tar jag mer än gärna emot TIPS! 
Så länge jag har tak över huvudet bor jag i allt från ett rum någonstans, en etta eller att hyra något större tillsammans med andra. 
 
 
 
 
 

C o l o r P e r c e p t i o n

Photography / Permalink / 0
Den här helgen har jag haft riktigt roligt. I lördags åkte jag från Jönköping klockan 06.00, där jag spenderat natten hos Evelyn, till Borås för att ha mitt andra samarbete med en designer från Textilhögskolan. Vi plåtade på ett tak. Det kokade av värme. Vi hade två modeller och 10 sjuka outfits. Det var en riktigt härlig dag med väldigt underbara mänsikor som verkligen är grymma på sina områden. Nu är det tuschgrottan som gäller, eller innan det, att försöka göra ett urval på 1500 bilder. Men det är härligt att det roliga inte är slut än. 

Här kommer lite smygtittar från dagen! 
 
 
 
Till top