Planer för allt möjligt!

Photography / Permalink / 0
 
Nu har jag kommit på en ide till mitt självporträtt och även månadens bild vilket känns fantastiskt. 
 
Ikväll / imorn/ i övermorgon ska jag alltså fota självporträttet och månadens bild.
 
Har jobbat klart för dagen och förbereder mig för jobb på måndag, tisdag och onsdag.

Har precis beställt nyårsklänningen + lite annat smått och gott från Nelly. 
 
Imorn sker det sista julfirandet. Mer julmat!
 
Håller på med en sammanfattning av 2014 i bilder, det ska blir kul att både se och visa. Mycket har hänt.

Håller på att sätta klorna i en tanke som ska fotas - gärna när snön ännu ligger kvar på marken! 
 
Borde ägna tiden åt att planera bok- och reseprojektet nu. Men jag planerar trots allt en annan fotografering nu.
 
Bjuder på en julhälsning från oss på Herberts Guld, eller ja, det här är vad våra kollegor i Vimmerby-butiken fick ;) 
(Vi målade ett veck var, visst fick jag till mustachen..) 

 
 
 
 
 
 
 

Möten som talar med blicken

Photography / Permalink / 0
Hejsan! Under kvällen har jag suttigt och redigerat bilder från Köpenhamnsresan i höstas, en av de första sakerna vi gjorde på fotoskolan. Nu när man lärt sig lite ny redigering känner jag att det är mycket jag vill testa att redigera på nytt av det jag tidigare gjort under året. Mycket handlar om blickfång, vart ögonen dras när man tittar på en bild, hur man styr blicken med hjälp av ljus och skuggor. Det är riktigt facinerande. Att ändra i en bild utan att någon säkert skulle kunna berätta vad man har gjort, trots att det är så stor skillnad från ursprungsbilden, men som fått betraktarnas blickar att vandra dit man vill. Det är spännande.
 
 
Möten

Vad jag bryr mig om nu

Photography / Permalink / 0
Hej på er! Nu har jag varit mer frånvarande här än jag egentligen velat, men vad som hänt sedan senast är att jag flyttat hem till ljuva Västervik över julen och hunnit jobba torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag och idag tisdag, heltid. Härligt! Nu följer tre heldagar av ledighet innehållande bland annat två av de tre kommande julfirandena.
Här hemma har jag inte varit så delaktig i julstöket, jag som annars gärna står för julbaket har fått komma hem till både färdiga pepparkakor och knäck, snyft. Men jag får ju äta det och mamma har gjort så god kola. Och jo förresten, rocky roads gjorde jag härom kvällen för att ge till Ivana som tack för att hon klippte mitt hår lite! 
 
 
Här kommer en bild på min kära arbetsplats, för er som inte sett den så har ni det nu ;) 
Det är så härligt med allt trevligt folk man träffar varje dag här, och detta utöver mina härliga kollegor. Man blir bara så glad av alla olika människor och härliga kommentarer och samtal man får ha. 


Under lovet har vi dessutom fått med oss två uppgifter som ska göras. December månads självporträtt och månadens bild med temat Etnicitet. Har en annorlunda ide på gång till etnicitetbilden men jag vet ännu inte vem jag ska ha som modell till den. Om du som råkar läsa det här är väldigt sugen på att ställa upp på en porträttbild är du varmt välkommen att höra av dig! Ditt ansikte kommer inte att synas och vem som hellst passar verkligen!

Annat jag ska ägna mig åt under mina lediga dagar är att försöka planera mitt bokprojekt som drar igång direkt efter julen vilket känns väldigt spännande just nu! Och så ska jag kolla upp hur möjligheterna ser ut för att åka till Skottland i april då jag är väldigt sugen på att åka dit på mitt reseprojekt vi kommer att hålla på med under en hel månad, pepp pepp pepp! Men först är det julafton imorn... ! 

Mina rubbade och söta kissemissar. Mor och Dotter. 
 
Till top