VI ÄR FOTOGRAFER

Vardag / Examensutställning, Fotoskolan14/15, Fotostudenter, Vi är fotografer, exhibition, fotoskolan Jönköping, photography, student / Permalink / 0

Tjenamors! Nu har vi äntligen ställt ut vår examensutställning "Vi är fotografer" på Galleri Tegel och vernisagen kändes mer än lyckad. Till det fick jag finbesök av både mor och bror från Västervik samt min fina vän Elin. Under dagen idag anslöt sig dessutom både far och syster för att kolla på utställningen. Det här är så min vägg såg ut och jag är riktigt nöjd med allt från hängning till hur jag redigerade om bilderna från när jag senast redovisade dem som mitt reseprojekt. Ni ska bara veta hur mycket jobb det är bakom detta, jag är så sjukt imponerad och stolt över min klass för att vi lyckades fixa det så bra! 
 
 
Kvällen firades sedan stort med utgång till vårt kära Bongo bar för att sedan fortsätta till Pipes (Bagpipes corner) som är min absoluta favoritbar här i Jönköping. Den är bara så mysig och bra med härliga vibbar från Skottland...
 
Natten avslutades på bästa sätt. Man hamnar i det där läget då man inser att det nog är bäst att man lägger sig. Man ser hur Vättern och himlen är ljus och soluppgången sprider rött ljus in genom fönstrena. Men det är alltid just då som man mår så jäkla bra, tiden står liksom stilla i just det ögonblicket. 
 
 

Missa inte vernissage på fredag

Vardag / Examensutställning, Fotoskolan14/15, Fotostudenter, Vi är fotografer, exhibition, fotoskolan Jönköping, photography, student / Permalink / 0
 
Nu på fredag är det äntligen dags för vår examensutställning, det är sjukt hur fort det här året har gått och att vi äntligen/tragiskt nog är framme vid slutmomentet. Just nu rullar allt på förvånandsvärt bra och vi tar dagarna lite som det kommer. Jag har fixat klart printarna för utställningen och ska imorn montera dem på kapaskivor, de hängs sedan upp under torsdagen och tags ner under under tisdagen. 
 
PASSA PÅ ATT GÅ DIT OCH KOLLA!! Jag lovar att det kommer vara värt det! 
 
Detta sker parallellt med färdigställningen av min senste fotografering som jag hade i Borås förra veckan, det är mycket redigering kvar men bra blir det! Dagarna ser även väldigt annorlunda ut nu eftersom vi faktiskt har tid att gå hem under kvällarna. Och då menar jag ca runt åtta tiden, nu sitter vi fortfarande kvar ett gäng här klockan sex men det räknas knappt som kväll. Kvällarna har vi för att chilla och ha kul tillsammans vilket är så jäkla gött! 
 
 

Jag kom in på Gamleby YH !!

Photography / Permalink / 1
 
De kommande två åren kommer att bli sjukt roliga. Jag ska plugga Fotograf för reklam och magasin på Fotoskolan Gamleby, en yrkesfolkhögskoleutbildning med mer än ett halvårs praktik inkluderat. Det kommer att bli så kul då jag även har äran att få ta med mig ett gäng klasskompisar härifrån Fotoskolan Jönköping. Det är bara så skönt att veta vad som kommer att hända framöver. Att veta vad man gör till hösten och ställa in sig på det. Tiden på min nuvarande fotoskola som är en grundutbildning är på väg att ta slut men jag är inte alls redo att lämna allt som hör därtill, därför kommer det att bli så jäkla gött att få fortsätta göra vad jag brinner för innan jag ska börja armbåga mig fram i arbetslivet och flytta långt ifrån allt för att kunna göra det. 
 
Jag är så jäkla glad bara och jag är inte ensam med den känslan. Jag kommer att bo hemma i Västervik vilket innebär att jag kommer att ha 20 minuter att pendla till lilla Gamleby - vilket innebär att jag får återförenas med min lilla röda bil (familjens).. 
 
Här kommer det i alla fall lite fler bilder från fotograferingen jag hade med modell Kajsa Gustafsson i temat Glitter och Glamour, som skulle bedömas i den andra ansökningsronden tillsammans med intervjun. Jag älskar dessa i svartvitt, älskar känslan, allt! Sminket gjordes av Karolina Granath!
 
 
Till top