Plåtning, redigering och resultat

Photography / Avenuemodels, Kajsa Gustafsson, Lina Berglund, Makeup artist Evelin Kägo, Photographer Agnes Strand, Photoshoot, Talebel, The Swedish school of textiles / Permalink / 2
 
Hejsan! De senaste veckorna har jag försökt att utnyttja tiden innan och efter jobbet till att fixa iordning bilderna som ni ser här nedanför! Går ni in på min portfoliohemsida; agnesstrand.portfoliobox.me kan ni se alla bilder där. Klickar ni på dem en extra gång kan ni se dem i maximal storlek och rulla bildspelet därifrån! 
 
Vanligtsvis brukar det inte bli så här mycket bilder från en fotografering men då vi hade vissa mål som var tvugna att vara med på bild är det här det heltäckande resultatet. Några av bilderna lägger jag ut här under men för alla, se min portfoliobox! Det har varit mycket jobb och än är det inte avslutat då vi ska fortsätta samarbetet i höst med fortsättningen av kollektionen.
 
Hela projektet är drivet av Lisas idéer och jag som framställt dem efter den story som hon grundat väskorna är på. 
 
Designer för väskor och smycken: Lisa Andersson på Textilhögskolan i Borås
Modeller: Kajsa Gustafsson från agenturen Avenue models och modell Lina Berglund
Makeupartist: Evelin Kägo
Assistent: Julija Sidner
 
 

Ett kallt blått filter

Photography / Permalink / 0
 
 
Ja, det är lite så nuläget kan beskrivas på många sätt. 
Det regnar ute. Det är kallt. 
Jag har börjat jobba, mest heltid och framöver alla lördagar. 
Bilder får blå filter. 

Men varför ska det vara sol ute när man jobbar hela dagarna i alla fall! 
Känner mig ganska harmonisk och lugn jag trots mycket om och men. 

SNART lovar jag att Borås-väskplåtning-bilderna dyker upp. Det ska bara på lite blå filer har jag och Lisa nu kommit överens om. SÅ SNART! Så länge kör vi lite sånt här, jag fotar inte bara utan livet på sidan av det existerar nu allt mer och mer. 

Midsommarfirandet på Idö med underbaraste Ivana.
En kontrastverkan mellan en slapp dag hemma och på väg till jobbet på Herberts Guld & Silver.
 Jag som aldrig slänger upp några bilder på mina fina gör nu det i brist på andra bilder, Tiger och Zara, lika goa som alltid. Kärlek mellan mor och dotter!
Och mig i ytterligare en underbar situation. Älskar dock att vara igång igen och nu måste jag ju fortsätta annars ljuger jag och det vore synd för alla inblandade...
 

Brodern modellar

Photography / Gustav strand, Model, Photoshoot, child, fashion, studio / Permalink / 0
Hejsvejs, i helgen tog jag till flykt och åkte till sommarstugan på Idö. Och ja juste, i fredags tog jag hela flyttlasset från Jönköping till Västervik. Det känns konstigt att tänka att jag är helt färdig med Jönköping, det är så orealistiskt, jag brukar ju alltid åka tillbaka dit eller hur?.. Och flyttandet har fortsatt tills nu känns det som. Möblerna jag inte fick plats med i mitt rum här i stan tog vi ut till Idö, tillsammans med en massa badrumsmöbler till vårt nya badrum, så vi har konkat endel. Mitt rum ser dessutom fortfarande ut som en katastrof men nu är det inte många lådor kvar att packa upp!
 
Nu är det bara att ladda om batterierna, få färdigt de sista bilderna till Lisa i Borås (vars väskor jag plåtade), packa upp flyttlasset o landa lite. Känns enormt skönt att jag inte börjar jobba förrän torsdag, och efter den dagen börjar jag inte på riktigt förrän måndagen efter det, efter midsommar. Senast jag hade två veckors semester eller sommarlov eller bara för att säga så, helt lediga dagar i en veckas sträck var nog kanske sommaren efter ettan på gymnasiet. Tre år sedan, så jag njuter i fulla drag nu. Jag har aldrig haft något emot att jobba under helger, julen osv, men det märks att man behöver vara ledig. 
 
Bilderna jag plåta på Gustav under helgen som familjen besökte min examensutställning i Jönköping! Jag börjar inse att han är större än vad min hjärna vill inse, han kommer väl alltid att vara otroligt liten i mina ögon men tiden verkar inte stå stilla. Han har näästan lika stora fötter som jag dessutom, det är ett tecken...
 
 
Till top