Sensommarutflykt

Photography / Permalink / 1
 
Eftersom sommarn är så härlig och dröjer sig kvar passade jag och min nya klasskamrat Rebecca på att ta en utflykt till Loftahammar. Just nu hängde en utställning om kvinnor uppe i Loftas café av Mona & Stefan Gelebo, och så var Loftahammars utställningen i full gång med marknad osv. Själv blev jag himla glad då jag fyndade en glasflaska jag var på jakt efter och enligt mig världens finaste pennor på en second hand. Sånna som jag tänker ha framme för syns skull och inte använda liksom, så pass fina! Jag älskar den här stilen på inredning!
 
 
 
 

Tänk att vi äntligen åkte

Vardag / Kroatien, Makarska, Travel / Permalink / 0
 
Det bästa med alla minnen man har och hela tiden samlar på sig är att veta, liksom le och tänka, hur mycket man har framför sig. Hur inget är säkert och att man inte vet något om något alls. Att verkligen vad som hellst kan hända är bland den bästa känslan som finns. Frihet och möjligheter. Jag har börjat dra mina sträck i luften och jag ler när jag tänker på vilka fler som kommer att korsa den banan. Nu är jag 20. Det känns som en bra ålder. En ålder för prövningar och misstag, vägval och .. ja, det får vi se
 
 
 
 
 

Självporträtt & Easy Rider

Photography / Permalink / 0
 
Hej på er! Första veckan har nu gått på fotoskolan och jag börjar känna mig allt mer hemma i både Gamleby och våra lokaler. Egentligen vill jag bara börja med något fotoprojekt och de idéer jag har som ligger och ruvar, men först har vi två veckor av introduktion kvar att ta oss igenom. Under veckan har vi haft samarbetsövningar, genomgångar, första redovisningen av våra självporträtt, mitt kan ni se här under..
...och så har vi fått vår första (egentligen då andra) uppgift. Min grupp ska gestalta filmen Easy Rider med en eller flera bilder. Vart detta kommer sluta lär bli intressant.. Andra fick filmerna Thelma & Louise, Twin Peaks, Det sjunde inseglet, en UFO-film och Jurasic Park.. 
 
Idag är vi härligt nog lediga, varför är mindre viktigt! Dagen utnyttjar jag till att redigera färdigt en stor del av plåtnignen jag hade med Adi tidigare i augusti och ikväll blir det en tur till stugan!
Till top