Imorgon hänger vi Normstorm!

Photography / Permalink / 2
 
Kom på vernisage för vår utställning Normstorm imorgon klockan 14.00 i Juneporten! 

Vi kommer under morgonen att hänga upp 16 helt nya fotografier och fasen så pepp jag är! Vill ni se grymma bilder bör ni komma och snacka med oss och få chansen att få en förklaring haha! Ni kommer att få se mörka känslor, humor, anstötningar på religion, ifrågasättande av manligt/kvinligt, våld och andra intressanta saker! 
 
           
               
 
 
I detta stora paket gömmer sig våra utställningsbilder och så lite vardagsdokumentation! 
 
 
Här är ytterligare ett uppslag ur min portfolio, på den första bilden är min smaskiga räkmacka och så bilden på tårtan från i höstas som fått en nyrenovering! 
 
 
 

Att bli bedömd av Rockfoto Emma och andra små bagateller

Photography / Permalink / 0
 
Ja deadline för portfolion är här nu, 11.10 är min första portfoliovisning är inför Emma Svensson, känd som Rockfotoemma, sedan följs detta av visning för Björn Ceder och sist Thomas Wågström, också stora ansikten i vår värld. Försöker landa lite i kaoset nu innnan men det är helt underbart att portfolion är klar nu*. Helgen har inte bestått av många sovtimmar och för att maxa veckans "hur länge man kan vara i skolan" från fram till elva på kvällen till tolv, två på natten, och i lördags var jag och Sara här hela natten. Vi var hemma klockan sju på morgonen efter en ganska sen "middag" och kunde lägga oss, sedan var det bara att ta sig upp igen halv två på eftermiddagen igen och köra på till ett på natten, upp vid halv åtta. Men det har gett resultat i alla fall och jag är väldigt nöjd med det mesta, som detta med modell Rebecca Zetterlund och ett roligt efterarbete!

*printern slutade fungera igårnatt vilket skapat totalt kaos för ganska många här som inte har färdiga portfolios och visningar runt hörnet men tror alla kommer hinna trots allt, har själv tre printar kvar som jag hoppas ska vara ute vid elva!
 
 
 
 
Till top