Jomen nu har jag koll

Photography / Permalink / 0
 
Det bästa jag alltid gör när huvudet snart exploderar är att jag skriver upp allt. Ut med skiten liksom. I söndags hade jag smått panik över hur det ens skulle vara möjligt att hinna allt som ligger framför en, men jag gjorde veckoscheman fram till jag flyttar hem till Västervik igen och det ser ut att gå bra nu när inte allt behöver hållas i huvudet. 

I nuläget har jag börjat redigera skottlandbilderna och känner att det faktiskt kommer att bli bra och jag peppar för att ta tag i att fixa mig en utställning i alla fall i Västervik men kanske även här i Jönköping.

Idag har jag även rett upp läget och fixat makeup artist och modell till en "Glitter och Glamour" fotografering jag ska ha nästa vecka. Det är så att Gamlebyansökningen skickades in innan vi for till Skottland och jag har nu gått vidare i ansökningen. Fram till intervjun som är runt hörnet ska vi ha tre helt nya bilder på det här temat så det brinner lite i fotsulorna, därför är jag så glad att jag fått mer koll idag. Temat kände jag inget alls för från början men nu känns det skitbra och jag är jättenöjd med modellen jag (förhoppningsvis) kommer att jobba med. 
 
Här har ni en bild på mig från Skottland, mysigt ställe som få!
 
 

Bilderna som aldrig kom upp

Fotoresa Skottland / Permalink / 0
 
När jag och Lotta tog oss upp på toppen av Holyrood Park en morgon i Edinburgh tog jag bland annat bilderna här nedanför som jag skrev om i detta inlägg, men eftersom jag aldrig fick upp dom här så kommer dom nu!
 
Bild på mig tagen av Lotta! 
Toppen som faktiskt var en riktigt topp, inte ett stort område och man inte vet exakt vart den högsta punkten är utan, där vid den vita grejen är man absolut högst upp, man ser horisonten åt alla håll med både Atlanten och bergen. 
Jag hittade en massa grenar/rötter som låg löst omkringslängda och fick upp en briljant ide i huvudet, de var ju perfekta för en bild så ja, ni får se vad det blev av det där boet lite senare! 
 
Det var rätt så svinkallt och vi som dittills hade blivit skonade från kyla fick det nu, och ja, framförallt Lotta. Men vi överlevde och fick bra bilder så vi är båda rätt så glada över det såhär i efterhand. Det var fantastiskt fint men det ser ni ju själva, utsikten, ljuset och färgerna var bara perfekta! I den nedersta bilden här ser ni toppen av berget precis bakom oss och vårt fina glädjeskutt. 
 
 
 

Hemma på svensk mark igen

Fotoresa Skottland / Permalink / 0
 
Nu sitter jag i min sköna säng i Jönköping efter en skön dusch. Lotta är lämnad på stationen och jag har köpt lite mat jag kan fylla kylen med. ÅH vad jag ser fram emot egenlagad mat, med kryddor!! Visst åt vi ute var och varannan middag men luncherna bestod mest av nudlar och broccoli eller pasta med creme fraicé med vitlök i som här nedan vilket faktiskt var rätt så gott, men jag ser nog mer fram emot min risotto ikväll...
 
 
Idag tänker jag inte göra något som har med bilder att göra, jag känner mig rätt slut vilket inte är så jättekonstig. Jag tror att kroppen behöver ett par dagars återhämtning nu, men sedan måste jag börja redigera då det är massor som behöver göras och det ska bli så kul när jag väl börjar!

 
En bild från helgen då shopping stod på schemat och jag hittade några riktigt fina saker. Sedan även lite souvenirköp, småplock från Primark och present till min bror som fyller 11 år nu på söndag! Grattis i förskott Gustav! 
 
 
Och vi avslutade rundan på stan i lördags med en glass i parken intill en av de stora shoppinggatorna med utsikt över slottet. Kulturen i Skottland kändes så annorlunda för parkerna överallt var jättestora och det behövdes för det var knökfullt med människor, gamla som unga och massa barnfamiljer. Mer av det borde finnas här i Sverige för det är så mysigt.
 
 
Och igår i valde ut den mysigaste pubben och åt en sista middag i kära Edinbrah. Det blev ceasarsallad för mig och hamburgare och fish & chips för de andra. Men så fantastisk fint det var där inne och på utsidan. Vad håller vi på med här i Sverige det är ju såhär det ska se ut! 
 
 
Nu ska jag ta tag i allt kravlöst här hemma. Ska tvätta klänningarna vi skitat ner under fotograferingarna, packa upp, städa rummet, storkok-laga mat. Det är vad jag anser rätt chill i jämförelse mot de timtals promenader med tung packning vi haft dag ut och dag in de senaste veckorna. Så detta ska bli skönt ^^
Ha det gött så länge!
Till top