K E N T

Photography / Permalink / 0
Igår var jag på en av de första av de sista Kent konserterna och jag är hur sugen som helst på att gå och se dom igen för det var otroligt sjukt bra. Det är allt jag har att säga. Gå och se dom för det här var en så sjukt bra konsert! 
 
Jo en sak till, jag fick en ros av Jocke sen på slutet, ja han som står o viftar med micken på scen. 
 
 
 
 
 
 

Moderna

Photography / Permalink / 0
På lördagens schema stod Moderna museet där den sjukt spännande människan Yayoi Kusamas utställning visades. Yess det är hon på bilden (docka), hon är nästan 90 år och går fortfarande bananas och har rött hår. Känns som att hon är framtidens generation bara att hon är lite i förväg.
 
Dessa oändligt många prickar på olika sätt och former är helt sjuka. 
 
(no comment, men ja, det är pasta)
 
Gårdagen kändes verkligen som en bra sommardag och jag kom hem lite solröd och varm. Det är så kul att göra sånna här saker. Det är så himla lätt att alltid gå till samma caféer och göra samma saker och gå i samma rutor. 
 

En massa dagar av helg

Photography / Permalink / 0
Den här helgen har varit lite extra lång då jag fått ett par dagar till att arbeta hemifrån med lite diverse saker. Men mellan varven av nytta har jag ganska flitigt ändå lyckats klämma in lite nöje. Blandannat mötte jag upp Alice för lite fika och shopping vilket var superdupermysigt! Jag har blivit kaffeberoende by the way. Njuter. 
 
Tillbaka till nyttan på mitt hemmakontor som fortfarande är i, ja sängen. Frånvaron av ett skrivbort skriker fortfarande starkt från min rygg. 

Äta bör man annars dör man, helt okej när man gjort massa matlådor och får äta på sin soliga balkong! 
 
Tillbaka till nytta, men nu har jag redigerat klart alla backstagebilder från Fashion Week! 
 
Sa jag att jag lyckats klämma in lite nöje med? Jajjamän! Man kan inte slita hela dygnet. Fredagkvällen fick jag njuta av på Grönan tillsammans med några fina samt Trojan Sivan som höll en grym spelning.
 
Aaaand.. back to the bed. Så här har de senaste kvällarna sett ut. Jag, fjäderlampan och Gilmore Girls på datan. Nu har jag kommit halvvägs och en säsong framåt säkert. Det är kraftig nostalgi att se igenom denna serie igen! 
 
Till top