Galna tider

Vardag / Permalink / 0
Imorgon är det nyår och idag har jag jobbat sista dagen för i år och räknat och räknat 8h om dagen de senaste tre dagarna. Men nu är inventeringen färdig för min del, nu ska jag börja njuta av lovet och börja det på bästa sätt med nyårsfest imorgon. 
 
Just nu ser jag tillbaka på året för den årsresume jag ska lägga upp här - förhoppningsvis imorgon - och blir både glad och ledsen för att jag har så fina minnen som jag bara vill återuppleva igen och igen. Och krama alla jag inte har här. Så med den peppningen hoppas jag (och annars ska jag se till) att 2016 toppar det gångna året, för då kommer det vara jäkligt bra helt enkelt.
 
2015 har varit det bästa, roligaste, mest utvecklande, utmanande och galna året jag vart med om och jag är så himla glad över alla människor jag fått dela allt med. Här kommer en bild jag fastnade vid när jag bläddrade igenom ett års mobilbilder. Denna säger så mycket mer än om just Skottlandresan. Här blev vi avsläppta efter en 5h tågresa och 40 minuters bussresa ut i ingenstans i Skottland. Inte ens nära närmaste samhälle med skyltar som ljuger. 
 

God Jul

Vardag / Permalink / 0
Idag väntas minijulafton för min del då vi firar med familj och kära mormor, det "större" julfirandet med lite mer släkt blir den 26'e. Igårkväll och idag har jag äntligen julbakat lite vilket är så himla mysigt! Ha en fin dag allihoppa, nu ska jag se på Kalle Anka och mumsa på lite glögg och annat gott!
 
 

Rötterna blir starka när det blåser

Vardag / Permalink / 0
 Efter den här helgen känner jag verkligen hur mycket ny energi jag fått. Den senaste tiden i skolan har kännts riktigt oinspirerande och luften har lyckats pysa ur mig helt och hållet. Det positiva började med en stor julmiddag med folkhögskolan i torsdags och i fredags åkte jag olikt många inte ifrån Gamleby utan dit för att träffa underbara människor från Jönköpingstiden. Den senaste större träffen vi hade var i somras då vi hade så jäkla kul och det hade vi även denna gång, det värmer verkligen i hjärtat av att träffa detta fina gäng, det går liksom aldrig fel.
 
Efter detta har jag bland annat fått en övernattning med Ivana som är saknad trots att hon är så nära (kan dock inte visa några bilder för vi tar bara superfula sådana) och fått hälsa hem de som kommer hem till Viken över julen. 
 
Mycket mycket kärlek till er.
 
 (Jag har också fått hem min Normstorm - tavla nu som ni ser i collaget. Shit is huge men nu står den bakom min hylla och inväntar damm. 
Till top