Och så var man i Uppsala, snart Stockholm

Photography / Permalink / 0
 
Hej igen! Nu har en vecka av eget arbete börjat vilket innebär att jag åkt upp till Uppsala till Oskar! Uppgiften vi fått ska avsluta våra två första kurser där vi i två bilder ska tolka två av orden Medmänniska, Solidaritet, Idealism och Aktivsism. Imorgon - onsdag - eller torsdag kommer jag att åka in till Stockholm för att fota Lotta och eventuellt en av hennes klasskompisar David för detta. Idag ägnar jag tiden åt att planera, och att vänta på att Oskar skriver klart sin tenta så vi kan gå ut och kolla stan eller nått annat trevligt! 
 
Igår underhöll jag mig bäst jag kunde 5,5 timme i buss, såg bland annat filmen Aloha, som inte var superbra dock och så skulle jag se filmen Noah men de pratade grottmännsiko-språk hela filmen och jag hade ingen text så stängde ner den väldigt fort och lyssnade på musik istället. 
 
Igår hann jag också träffa Evelyn som hade en intervju uppgift jag föll offer för, det var riktigt härligt att ses igen efter vad som alltid känns som väldigt länge sedan.
 
 

Behind the scenes!

Photography / Permalink / 0
Nu fick jag lite behind the scenes bilder av Kajsa vilekt är jättekuul att kunna visa! Överst när man blir fotad och sedan när man fotar! Här ser ni även min nya kappa som jag älskar. Hittat hem i den!
 
Just nu håller jag på att skapa en webportfolio (då min portfoliobox inte funkar längre), se på Idol och visa min katt lite kärlek. Trevlig fredagkväll på er!
 

Tentaplugg och studiohäng

Photography / Permalink / 0
 
Ja igår fick vi besked om att vi idag skulle ha tenta på vår kurs Digital bildbehandling A vilket var en härlig överaskning, så det var bara att avboka studion igår och boka in en pluggkväll istället. Tycka vad man vill om det men jag var för första gången sjukt pepp på att fota i studion igår vilket jag tyvärr inte alls var idag då vi var i studion istället. Men någon var ju tvungen att modella så förutom att rigga studion tryckte jag inte så mycket på kameran men blev själv sönderpepprad. Även om man känner sig sjukt löjlig när man står där blev det väldigt kul, och det är nice att förstå hur det är att vara på andra sidan linsen ibland med. Ska lägga upp lite av de bilderna så fort jag får några!
 
Vi hade det riktigt mysigt med väldigt mycket prat, men peppa på en pluggkväll? Trots att det är sjukt intressant funkar det inte till halv tio på kvällen. 
Och idag, för min del endast lite test från studion, vi har så himla fina tygbakgrunder!
 
 
Till top