Cosy Friday

Vardag / Permalink / 0
Fredag och det känns som om helgen redan börjat. Igår blev vi så gott som klara med filmen vilket innebär att jag idag har jag all tid i världen åt att pyssla med mina egna bilder, så det är redigering och printning på schemat. Det är så skönt just nu för det är nästan tomt här i lokalerna och jag är själv med min musik i en av datasalarna.  Men jag hoppas det rullar in lite folk sedan dock. 
Något ännu bättre är att jag igår fick min nya hårddisk, en LaCie som är så bulletproof en hårddisk kan bli. Nu kommer inget hända med mina bilder, känner mig som en mamma som inte längre behöver oroa sig för sitt barn. Nästan så jag vill kasta den i golvet bara för att man kan. But I wont.
 
 
 

Klubbland

Photography / Permalink / 2
 
 
 
 
 
Det är chokerande hur mycket tid man har för sig själv när man kommer hem tidigt om dagarna (vid typ 17).  Lyckligtsvis tar vi inte hem något av filmarbetet hem då det bara krånglar till det med filerna, vilket innebär att jag har väldigt mycket tid för mig själv nu. 
 
För min del kommer kvällen att bestå av Yoga och redigering av Lotta-bilderna jag tog den första veckan detta år. Jisses vad tiden går fort, men det är tur att man inte är sysslolös iaf! Andra veckan plåtade jag även Adi till hans spelning på Nalen som är alldeles runt hörnet nu. In och kika på hans facebook Arnautovic eller Spotify vettja! 
 

Mat aka. kärlek

Vardag / Permalink / 0
 
 
 
Detta som jag gjorde igår var bara så jäkla gott att jag måste tipsa vidare!! Jag gjorde yoghurtsåsen med färsk persilja, nästa gång testar jag nog även att hacka ner paprika och/eller svamp i bullarna + jag använde inte pankomjöl men det blev toppengott!! (Mobilbilder i all ära. Annars hade jag aldrig visat matbilder här tror jag!) 
 
 
Till top