Äh

Photography / Permalink / 2
Sådär nu var denna klar. Ville mest bara spotta ur mig en bild. Nu ska jag fortsätta med uppgifterna jag och planera inför en plåtning imorgon och inför en fashionplåtning framöver. Pepp. Ta en chilli för all del. 
 
 

Green .. is a magic color

Vardag, YH6 Fotograf för Reklam och Magasin / Permalink / 1
 
Igår stod det jobb på schemat och direkt efter det tuffade jag i min lilla röda till Gamleby för att plåta med Emmy och Rebecca. Superfint att få checka av detta för nu får jag idag redigera alla bilder! Jag är verkligen superpepp för att jag nu har lite rolig redigering att se fram emot. Dessutom börjar vår retuschkurs nu på måndag vilket jag också är väldigt pepp på!
Men åter till gårdagen, plåtning till två produktbilder var det som stod på schemat och jag är lite kluven över detta då jag har ytterligare en idé jag vill hinna plåta, vilket innebär 2 serier bilder till så att jag har lite att välja på. Men det märker vi om jag hinner nu eller senare, jag vet att vi kommer få en ny uppgift i retusch redan imorgon..!!
 
Becca och Emmy med reflexskärm och gråkort, mina fina assistenter och modeller.
 

Världen är den värld vi valt att se

Photography / Permalink / 3
 
Jag tänkte redigera lite fler chillibilder nu i veckan men distraherades då jag hamnade i Skottlandmappen och tänkte att en nyredigering av denna bild var fruktansvärt behövligt! Jag har lärt mig så mycket bra saker jag inte kunde använda mig av i våras nu så är mycket mer nöjd med detta resultat! Och när man ändå är uppe i varv passade jag på att redigera en helt ny bild jag inte han med i våras då fokuset hamnade på min lilla urval på 20 gestaltande Skottlandbilder..
 
 
Jag redigerade ändå en av mina chillibilder och printade ut den efter dessa. Men som oftast med printar är det då man ser de små skavankerna och när jag skulle fixa detta blev det väldigt jobbigt. Jag lämnade det där för tillfället. Jag är väldigt sugen på att vara kreativ just nu men är lite för trött för att orka vara kreativ. Därför tänker jag nu se på en film, dricka mycket vatten så huvudvärken jag äntligen lyckats få bort stannar där och måla lite i min väldigt pilliga jädrans målarbok. Som är jätteavslapnande, tror jag. 
Till top