INTE Sveriges tråkigaste stad

Photography / Permalink / 0
 
Någon gång har jag fått informationen om att Borås vid ett tillfälle blivit utsedd till Sveriges tråkigaste stad. Och visst, jag har fram till för ett halvår sedan inte satt min fot inne i Borås utan bara åkt förbi mängder av tråkiga tegelbyggnader på väg till Göteborg. Om nu de stackars Boråsarna nån gång förtjänat denna titel (ganska taskigt faktiskt) så har de åtminstonde gjort allt de kan för att ändra det, bland annat med projektet NO LIMITS som är helt fantasiskt om ni frågar mig. 

Detta projektet ser till att årligen införa ett nytt konstvek utan några gränser runt om i staden och det är så fantastiskt att se alla otroligt fina och riktigt hänförande konstverk vart man än vänder sig. Det är mycket grafittikonst och skulpturer och jag önskar att jag idag hade hunnit ta mig en längre promenad, men detta nedan är vad jag han se på vägen till stationen i alla fall. 

Är ni konstintresserade - åk till Borås. Det är sjukt så fina grejer de har. Jag tänker bara vilket ramaskri det skulle bli om Västervik skulle börja prydas av liknande konst, folk skulle bli galna. Trångsynta lilla stad! 
 
Just nu sitter jag på bussen hem till Västervik och det var minst sagt en utmaning att försöka redigera dessa bilder lite smått när fingrarna bara hoppar på tangenterna ... Fantastiskt internet dock + för Swebus! 
 
 
 
Till top