Gör montage och planerar plåtningar

Photography / Permalink / 0
Åh jag älskar dagar som denna där sak efter sak bara avlöser varandra och är alltigenom bra. Igår sov jag hos Ellinor i Gamleby för att inte behöva ta bussen klockan sju på morgonen för att se på lucian lite lagom tidigt i Gamleby. Gårkvällen var superhärlig med goda drinkar och riktigt trevligt sällskap, med för sen släckning av lamporna och fruktansvärt mycket skratt. 
 
Imorse såg vi på folkhögskolans (vislinjens) Lucia och det var bland den bästa jag sett. Tänk er en Lucia blandat med irländsk folkmusik och att det var underhållande.. liksom trummor på en lucia! Efter det gick vi direkt på en utställning som hölls av den Gestaltande fotoklassen och än en gång blev man så himla inspirerad och gripen av allas bilder. 

Efter en promenad till skolan och ett snabbt möte började jag rigga morgondagens plåtning i studion för att testa att min ide håller och hur jag skulle lösa ljussättningen. Just nu vill jag bara fota för jag är så himla pepp! Det var så länge sedan jag plåtade modeller och imorgon har vi en modell som kommer hit från agenturen Elite Models i Stockholm. 
 
Imorn står jobb på schemat, plåtning och förhoppningsvis känner jag för en utgång på kvällen. Men mest kommer jag ju vilja sitta med bilderna men jag tror jag behöver använda lite energi! Nu ska jag fortsätta planera och göra nått skojj resten av kvällen. 
 
I torsdags redovisade vi våra montagebilder vi gjort med en i klassen och så här blev min. Det fotade materialet fick jag av Emmy som var min fotograf, jag hennes Retuschör. Hon gav mig en bildbeställning med vad hon ville få gjort, tex få det att se ut som en flaska och inte något platt. Det är sjukt vad man kan göra med ljus och skuggor för att skapa ljus. Så sjukt mycket jobb det var, men nu kan jag lova att allt stämmer på millimetern.. 
 
 
 
 
 
 
Till top