Två dagars FOOL

Photography / Permalink / 1
Gårdagens föreläsning med fotografen och skaparen av FOOL magazine, Per Anders Jörgensen, resulterade idag i en workshop där vi skulle plåta just mat som tidningen handlar om. Vi delades in i grupper om ca 7 personer i varje och skulle leverera en färdig bild (utan ursäkter) på 1,5 timme. Kaos. Mycket kaos. Och resultatet, nja det blev bra men det är mycket man skulle vilja ändra och pilla på men detta är vad vi kunde presentera efter att ha kommit på ett fungerande koncept, rigga upp allt, plåta och redigera. Så detta är min grupps bild:
 
Såhär såg det ut under plåtningen för båda grupperna. Min grupp till vänster och produkten står nånstans under/mellan alla kartonger som är till för att skärma av ljus samt släppa in där det behövs. 
 
Här har vi det fina magasinet som vi fick ett exemplar av var. Det säljs över hela världen men dock bara i några få tusen exemplar så vi är alla rätt nöjda med att ha varsitt ex och jag kommer bli bra förvånad om jag stöter på FOOL i någon tidningshylla framöver. 

Det har varit två väldigt inspirerande och nytänkande dagar och även mycket intressant att se vad en grupp väldigt självständiga människor kan få ihop när vi måste slå ihop våra hjärnor!
Nu tänker jag ta helg, ha de gött!  
#1 - - Anna:

Vad roligt!! Fin bild, tycker jag! :)

Svar: Tack!!
Agnes Strand

Till top