I mina tankar är allt möjligt

Fotoresa Skottland / Photographer Agnes Strand / Permalink / 2
 
Hej hörrni! Jobbar ni också mycket i sommar? Själv känns det som att det är det enda jag gör, men jag tänker på det positiva av vad det ger framåt! Jag har ju både en Kroatienresa att hoppa på tå över och två års fotografstudier framför mig. Kommer bli grymt. 
 
Något som var väldigt härligt var att jag träffade en gammal vän (höll jag på att skriva) nu i helgen, men nej, en vän jag inte sett på riktigt på nästan ett år. Kvällen bjöd sedan på festligheter och ett så jäkla underbart nattbad. Det här är minnen man bär med sig när man tänker tillbaka på hur härlig sommaren, eller ungdomen var.. 
Igår träffade jag även Lotta efter jobbet och vi ramlade in i händelse efter händelse på stan. Ungerbart!
 
Nu tänkte fortsätta visa lite bilder jag tog under reseprojektet i Skottland eftersom jag efter april månad hamnade i ett sånt himla produceringsflöde av bilder att de aldrig hann komma upp! Först ut är en av de bilder jag är mest stolt över. Jag är väldigt nöjd över många av dem, jag hade ju med mig en så fantastisk modell som gjorde allt för mig och även en helt magisk miljö. Men ska man peka ut några av bilderna som är favoriter så är denna absolut en av dem. Jag drömmer mig tillbaka till Skottland och hur jäkla härligt det var. En verkligen annorlunda resa med äventyr, udda miljöer, inhemskt folk, härliga minnen, att komma nära tre människor man inte känt allt för länge och få känna att platsen blev som hemma. 
 
 
 
 
#1 - - Erica:

Åh, jag förstår verkligen att den bilden är en av dina favoritbilder! Den är helt fantastisk! <3

Och vad roligt med fotografstudier!

Svar: Åh men tack så mycket, kul att höra så fina ord :)
Agnes Strand

#2 - - Ellinor Sjöberg:

Jag jobbar massor jag med, så känn dig inte ensam kring det! Vi syns snart 🌸

- ellinorsjoberg.devote.se

Svar: Hej fina du! Vi får kämpa på o se fram emot hösten, ska bli så kul att ses igen ✨😘
Agnes Strand

Till top